Szórakozás

Berki reméli, hogy anyagilag jövedelmező lesz számára jövő évi esküvője

Berki Krisztián négy év és egy közös gyermek után, végre elszánta magát és megkérte párja, Pamela kezét. Mindezt egy méregdrága, egyedi tervezésű fekete gyémántgyűrűvel. Ez az ékszer volt az egyetlen befektetése az eseménybe, hiszen minden mást inygen szeretne megkapni.

Berki Krisztián ugyanis jövedelmező üzleti vállalkozásként tekint élete nagy napjára, amit jövő nyárra terveznek. Szeretne belőle minél jobban kijönni anyagilag, így már várja a felajánlásokat.

Pamelával közösen fogjuk eldönteni, hogy milyen lesz. Azt gondolom, hogy ő lesz a főszervező, hiszen ez a nap róla kell, hogy szóljon. A helyszín azoktól az ajánlatoktól függ majd, amelyek beérkeznek hozzánk a szállodáktól, cateringcégektől és rendezvényszervezőktől, mert a legjobbat szeretném ebből kihozni, mind érzelmileg, mind anyagilag. Az esküvő maga egy komoly üzleti vállalkozás, egy átlagembernek azért, hogy a ráfordított összeghez képest mennyi jön vissza, nekünk pedig azért, hogy pozitív irányban mennyit tudunk ebből keresni

– részletezte a Blikknek Berki.

És ha mindez nem lenne elég információ, kiderült az is, hogy a celeb szerényen csak a brit királyi családhoz hasonlítja magát.

Mivel ez az ország esküvője lesz, az egész országot szeretném meghívni. Vilmos herceg után azt gondolom, egyértelműen az én esküvőm lehet az, amit élőben közvetítenie kell egy tévének, az anyacsatornámmal már egyeztettem is.

💍

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által közzétett fénykép, 2016. Okt 13., 11:08 PDT

Ajánlott videó

Olvasói sztorik