Szórakozás

Szabó Zsófinak férje miatt volt konfliktusa az édesanyjával

A műsorvezető a Sláger FM reggeli műsorában beszélt arról, korábban súlyos összetűzésbe keveredett édesanyjával amiatt, hogy egy roma férfit választott férjének.

“Le kell szögeznem, hogy engem a szüleim egy nagyon szabad szellemű lánynak neveltek, nálunk soha nem volt zsidózás, cigányozás, semmi. Eleve a színházban is sokféle ember megfordult. (…) Amikor anyukám megtudta, hogy én Zsoltival komolyan gondolom, akkor nem örült annyira, megmondom őszintén. Nézd Te X.Y. vagy, és azt mondod, hogy semmi bajod a cigányokkal, tulajdonképpen ismersz kedves, aranyos, tisztességes cigányokat, de amikor a gyerekedet akarja egy feleségül venni, akkor lehet, hogy más lesz a reakciód… Az anyukám reakciója az volt, hogy… és nagyon rosszul esett, nagyon, nagyon rosszul esett. Volt köztünk ebből konfliktus, de rendeződött” – idézi a Blikk Szabó Zsófi szavait. Az egykori sorozatszereplő arra a hallgatói kérdésre is reagált, amiben azt rótták fel neki, hogy a “telepre” valószínűleg azért nem házasodott volna be.

“Egészen biztosan nem, hiszen nem lett volna kapcsolódási pont közöttünk. A társadalmi különbségek áthidalhatóak a szerelemmel, de azért ez nem jellemző. Amúgy a férjem édesapja is a telepről küzdötte fel magát, amire büszke vagyok, ahogy arra is, hogy a családjuk tagja lettem” – mondta el Szabó Zsófi, aki álomesküvője óta folyamatosan posztolgat arról, mennyire boldog a házasságában.

Boldog Új Évet kívánunk! 😊🙏🏼❤️

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által közzétett fénykép, 2016. Dec 31., 15:22 PST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik