Szórakozás
Image: 73705750, Az RTL Klub az õszi televíziós szezon legelején egy vadonatúj sztár realityt indít Nyerõ Páros címen. Nyolc pár költözik be majd egy villába, hogy megmutathassák, õk az igazán nyerõ páros. /stúdió - mûterem/ fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Szabó Zsófi: Én is cigány vagyok!

24.hu
24.hu

2016. 12. 01. 17:41

Mint megírtuk, Szabó Zsófi az Esti Frizbi felvételén azt mondta, hogy Kis Grófoék szégyent hoznak a cigányságra.

A téma onnan indult, hogy Zsófi férje is roma származású, s a műsorvezető, Hajdú Péter kérésére örömmel beszélt családja új tagjairól, még arról is, hogy tényleg olyan szigorú szabályok szerint élik-e az életüket a cigány családok, mint ahogy arról egy korábbi műsorban Kis Grófo és édesapja beszéltek (például hogy vendégség esetén a nőknek a konyhában a helyük). Szabó Zsófi ekkor elmondta: nem az a jellemző a cigány családokra, amiket Kis Grófóék mondtak el, sokkal inkább a család szeretete, s Grófóék szégyent hoznak a cigányságra.

Szabó Zsófi csütörtökön délután egy facebookos videóban reagált az elhangzottakra:

“Azt mondtam, hogy Kis Grófóék szégyent hoznak a cigányságra. Ebben a formában ez így nem igaz, ezért bocsánatot is kérek. Sőt, azt gondolom, hogy Kis Grófo a cigányságot ki is emeli valamiből. Megmutatja, hogy hogyan mulatnak, hogyan tudnak zenélni. Nem gondolom, hogy rossz alakja a cigányságnak, sőt mindenki felnéz rá és szereti is. (…) Felhívtam Kis Grófót és elnézést kértem tőle, mert tényleg nagyra tartom, de így, hogy már engem is érint ez a téma, és én is cigány vagyok – mert cigány a férjem, egy család vagyunk -, ugyanúgy a szívemen viselem. Peti odanyomta, hogy neked is ilyen az életed, ahogy Grófóék nyilatkoznak, hogy a nőknek ott nincs szavuk? Akkor mérges lettem. (…) Erre mondtam, hogy ez nincs így, és ha Grófóék azt mondják, hogy minden családban ez van, akkor szégyent hoznak a cigányságra. Így értettem. Ez egy meggondolatlan kijelentés volt az én részemről, ezt akartam tisztázni”

– mondta Zsófi, majd hozzátette: a családjában és a barátai között is volt probléma amiatt, hogy cigány férjet választott, de ő kiáll Zsolti mellett, és büszkén lesz majd félvér gyermekek édesanyja.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.