Szórakozás

Most elmeséljük, mi is történt Sarka Katával az elmúlt 24 órában

Nem lehet éppen unalmas Hajdú Péter majdnemexfeleségének lenni. Ezt talán bátran kijelenthetjük, főképp azok után, hogy Sarka Katával nemcsak a hazai, hanem a világsajtó is – kis túlzással – tele van jelenleg.  Azok kedvéért, akik az elmúlt órákban véletlenül – valamilyen teljesen érthetetlen okból – nem követték volna feszült figyelemmel Sarka Kata házasságának, válásának, vagy éppen nemzetközi celebbé avanzsálásának történetét, gyorsan összefoglaljuk a lényeget.

Emlékeznek még arra, mikor pár hónapja Sarka Kasza Tibinek mesélt arról, hogy Donald Trump fel akarta szedni őt a moszkvai Miss Universe döntőn, sőt még egy névjegykártyát is kapott az USA következő elnökétől? Ami akkor kis színesként került említésre, az a legfrissebb fejlemények tükrében sokak számára lett érdekesség. A napokban tették ugyanis közzé azt a 35 oldalas jelentést, amely szerint a megválasztott amerikai elnök szexpartikban vett részt az orosz fővárosban, és Putyinék olyan kompromittáló információkkal rendelkeznek róla, amivel képesek őt sakkban tartani.

Nos, Sarka Kata éppen abban az időszakban, pontosabban 2013-ban járt Moszkvában azon a bizonyos szépségversenyen, amelyről a dokumentum is említést tesz. Így rögtön érthető is, miért az egyik legnépszerűbb cikk ma ez Buzzfeeden.

De ha ennyi médiajelenlét nem lett volna elég, akkor a celebfeleség még tett rá egy lapáttal. Facebook-oldalán ugyanis közzétett egy szállodai dolgozótól kapott levelet, amelyből kiderül, hogy Hajdú Péter az új barátnőjével éppen az éttermük vendége. Sarka pedig ezen úgy felhúzta magát, hogy kommentelőivel szépen tök nyilvánosan meg is beszélte, hogy férje bizony már korábban is csajozgatott, és hogy nem igazak ám azok, amiket a legutóbbi mélyinterjúkban állított.

Ki találjátok, mi következett ezután? Persze, hogy Hajdú Péter is posztolt egyet a témában! Mondjuk ő szomorúan, és kicsit visszafogottabban; állítva, hogy sosem mondana rosszat gyerekei anyjára, de kiemelve, hogy majd ő fog szólni akkor, ha említésre méltó párkapcsolata lesz a későbbiekben.

És ha ezután arra kíváncsi valaki, mit is csinálhat Sarka Kata egy olyan napon, amikor mindenki róla olvasgat; hát ezt is eláruljuk. Házi feladatot ellenőriz és a kisfia focimeccsén drukkol – mert naná, hogy Facebook-oldaláról ez is azonnal megtudható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik