Szórakozás

Zártkörű lesz Klapka György búcsúszertartása

klapka-györgy (klapka györgy, )
klapka-györgy (klapka györgy, )

A január 4-én, álmában elhunyt üzletembert a Farkasréti temetőben helyezik végső nyugalomra. Eleinte úgy tűnt, hogy családja nem tudja teljesíteni Klapka György végakaratát, de már kiderült, hogy az Aranyembert január 20-án édesanyja mellé temetik el. A szertartás részleteiről egyelőre még a család sem tud mindent, egy dolog azonban biztos.

Cigányzene szól majd a temetésen, mert azt apu nagyon szerette. Teljesíteni akartuk apu végakaratát, de mivel nincs a kezünkben a végrendelete, csak annyit tudunk, amennyit erről korábban beszélt. Nem akart ő meghalni, de tudta, hogy nem élhet örökké, így néhányszor szóba került a téma

– nyilatkozta a Blikknek Klapka legkisebb lánya, Sandy, aki azt is közölte, hogy édesapja ravatala zártkörű lesz, amelyen csak a család és a legközelebbi barátok vehetnek részt.

A ravatalozóban lévő búcsúszertartás zártkörű lesz, oda csak a család és a jó barátok léphetnek be, szeretnénk így búcsúzni az aputól. De természetesen megadnánk a lehetőséget azoknak is, akik nem tartoznak ebbe a szűk körbe, hogy leróják a tiszteletüket. Őket arra kérjük, három órától érkezzenek, hogy a családdal együtt utolsó útjára kísérjék az apámat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik