Szórakozás

Kim Kardashian sofőrje már nem, annak öccse viszont gyanúsított a rablási ügyben

Pár napja azt írtuk, Kim Kardashian sofőrje is a gyanúsítottak között lehet, mára azonban kiderült: már nincs a gyanúsítottak között, írja a Hollywood Gossip.

A francia TF1 szerint a bő tucatnyi őrizetbe vett gyanúsított beismerő villamost tett, és az is kiderült, hogy összesen hat férfi vett részt magában a betörésben. Közülük öten (a legfiatalabb 54, a legidősebb 72 éves) rendőrnek adták ki magukat, és úgy jutottak be Kim Kardashian szállására. A hatodik ember a kísérőjük volt (pletykák szerint az egyik betörő fia), aki az autót vezette.

Mi történt?

Kim Kardashian október 3-án a divathét miatt egy párizsi luxusszállón tartózkodott, amikor maszkosok rátámadtak és fegyvert szorítottak a fejéhez. Több milliárd forintnyi ékszert raboltak tőle, köztük a nagy értékű gyűrűjét is. A történtek alatt férje koncertezett, testvérei pedig egy buliban voltak.

A letartóztatottak nagy része nem ismeretlen a francia hatóságok előtt: korábban bűnösnek találták őket kokaincsempészet és gyémántlopás miatt is.

A 14 őrizetben lévő ember között van a 27 éves Gary Madar is, aki korábban a celebnő sofőrjeként dolgozott. Az ő testvére, Michael az, aki a rablás hetén betöltötte ezt a szerepet, és a napokban szabadon engedték. Korábban is szó volt arról, hogy a rablás után több gyanúsított a gyémántvilág egyik központjába, Antwerpenbe utazott, most kiderült, ketten voltak, Aomar A-K., illetve Marceau B. voltak azok.

A lopott ékszerek (köztük az önmagában 1,2 milliárd forintot érő gyűrű) azóta sincsenek meg.

Egy ismerős arról beszélt a People-nak, hogy Kim Kardashian minden fejlemény hallatán újraéli az egész történetet.

Még mindig nagyon nehéz számára, hogy szembenézzen az egésszel

– mondta.

💎💎💎

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által közzétett fénykép, 2016. Szept 29., 12:40 PDT

Pechjük volt a menekülőknek, ugyanis a legtöbbjüket felvette a térfigyelő kamera, illetve a mobiltelefonjaikat is sikerült bemérni, írja a DailyMail. Ráadásul a helyszínen három DNS-mintát is találtak – egy részüket a ragasztószalagon, amivel megkötözték Kardashiant. A gyanúsítottak között van a 62 éves Didier Dbureucq is, akit 2003-ban 8,5 év börtönbüntetésre ítéltek drogcsempészésért, illetve Omar le Vieux és két fia is, állítja a Le Parisien. Szó esik még egy férfiról is, akit egyszerűen csak Marceau, a cigányként emlegetnek, illetve Nez Râpé-ról, akinek a beszédes Töröttorrú a beceneve.

Őt 2008 decemberében 30 hónap börtönre ítélték, miután csapatával az A5 és A6 autópályákon magukat rendőrnek álcázva luxusautókat intettek le, majd megtámadták az utasokat és elvették az értékeiket.

Kim Kardashian ügyvédje, Jean Veil egyébként üdvözölte a fejleményeket, szerinte ugyanis ez bizonyíték lehet azok számára, akik azt hitték, az egész rablást csak megrendezték.

Nemcsak anyagi kárról beszélünk. Bár az ügyfelem nem sérült meg, a támadás rendkívül brutális volt és traumát okozott számára

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik