Szórakozás

Klapka György lánya: Sosem volt az apám igazán

múlt szerdán elhunyt Klapka György halála után a legendás üzletember legkisebb lánya, Klapka Sandy próbálja egyben tartani a családot és folytatni az üzletet.

“A hét vége elég borzasz­tóan telt, alig aludtam valamit. Hébe-hóba beszélgetünk a kollégákkal, hiszen ez egy összeszokott csapat, összetartunk, szeretjük egymást, de nem sok idő jut most erre, normalizálni kell a helyzetet. Szerette a kollégáit, és boldoggá tette ez a környezet. Benne volt a tennivágyás, az életöröm, mindennap jött és dolgozott”

– mondta a Blikknek Sandy, aki az utóbbi időben Klapka György mindennapos kollégája is volt.

Fotó: Szabolcs László
Fotó: Szabolcs László

“Az egész családnak nagyon hiányzik, de nekem talán még jobban, hiszen minden napot együtt töltöttünk. Én vagyok a legfiatalabb, én ismertem a legrövidebb idei­g, és ez nagyon igazságtalan. A zálogházban próbáltam bepótolni az elmaradt közös időt. Köztünk volt közel 62 év, így ő nekem a hagyományos értelemben sosem volt az apám igazán, hiszen akkoriban váltak el a szüleim, amikor megszülettem. De felnőttkorban be tudtunk pótolni egy csomó közös élményt. Az sokat javított a kapcsolatunkon, hogy jól tudtunk együtt dolgozni”

– tette hozzá Klapka lánya, aki korábban a 24.hu-nak adott interjújában elmondta: apja halálának okát sosem fogjuk megtudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik