Szórakozás

George Michael nagylelkű adománya segített gyerekhez egy meddő házaspárt

A karácsonykor elhunyt énekes 2010-ben névtelenül finanszírozta egy párnak a mesterséges megtermékenyítést, miután látta egy reggeli műsorban az elkeseredett nőt, aki a napokban állt elő a megható történettel.

Jo Maidment és férje ugyanis már régóta próbálkoztak, de nem született gyermekük, a hosszas procedúra finanszírozására pedig nem volt lehetőségük. Egy névtelen segítő azonban váratlanul felajánlotta a szükséges összeget, amit a nő eleinte el sem akart fogadni, a titokzatos üzletember képviselője, Michelle viszont hajthatatlan volt. Így végül megkapták a szükséges összeget, és elvégezték a beavatkozást; 9 hónappal később pedig megszületett a kis Betsy. Az anyuka a szülés után rengeteg gratulációt kapott ismeretlenektől is, köztük pedig az “ismeretlen üzletember” is küldött egy üdvözlőkártyát.

“Gratulálok mindkettőtöknek, és sok-sok szeretetet küldök Betsynek. Szeretettel Michelle és George Michael (vagyis az Ismeretlen)” – állt a lapon, amit a boldog házaspár milliószor elolvasott, mire el merték hinni, hogy valójában ki is sietett a segítségükre. 

Nem ők voltak azonban az egyetlenek, akiken megesett George Michael szíve. 9000 fontot, azaz több mint hárommillió forintot adományozott a sztár egy másik párnak is, ők pedig ezért a zenészről akarják elnevezni születendő babájukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik