Szórakozás

Bakács Tibor: Borzalmas az anyagi helyzetem

Az egykor nagy sikereket is megélt Bakács Tibor Settenkedő 2011-ben lopott téliszalámit, mert nem volt pénze és éhes volt. Az újságíró-kritikust, akit a széles közönség a Megasztár zsűritagjaként ismert meg, ezután még rosszabb helyzetbe került.

Az elmúlt évben Szerbia és Budapest közt ingázott, most viszont saját rádiójátékkal térne vissza a médiába. Jelenleg barátai segítségével, saját lakásában épített egy sátrat stúdió gyanánt, amelyben a legfejlettebb technikával raktak össze egy komplett, Colorádó Cirkusz című rádiójátékot.

“A szalámilopás következtében véget ért a celebségem, de őszintén szólva nem is bánom. Akik ismernek, azok az mögöttem lévő 25 éves pályámat értékelik, és a hibáimmal együtt elfogadnak”

– mondta a Blikknek Bakács, aki nem titkolta, hogy rossz körülmények között él.

“Borzalmas az anyagi helyzetem, és mindennap eszembe jut, hogy bárcsak többet tudnék segíteni a családomnak. De nem akarok panaszkodni. Én már nem a gyors sikerben reménykedem, inkább a hosszan tartó munka által megteremtett boldogságban, és abban, hogy megtalálom a megoldást az élet problémáira.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik