Szórakozás
Image: 73684027, Galambos Lajos Budapesten., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Szerződésre hamisították oda Galambos Lajos aláírását

24.hu
24.hu

2016. 12. 22. 08:39

Galambos Lajos a rendőrségtől megkapott több tíz kilónyi nyomozati anyagban egy érdekes szerződésre bukkant, amely közte és a vízszolgáltató között köttetett.

A mulatós sztár szerint a szerződést valaki az ő tudta nélkül készítette, s az aláírását is odahamisította a papírra. Igazságügyi írásszakértő is szemügyre vette a dokumentumot, és az ő vizsgálata is alátámasztja: valaki meghamisította a szerződést, amely bizonyítékként szolgál Lajcsi ellen.

“Elhiszem, hogy mindenképpen le kell tenni valamit az asztalra. Kénytelenek voltunk elviselni, hogy szeretett és féltett otthonunk átjáróház lett a rendőrség és a szakértők számára, de azt nem tűrjük, hogy hamis bizonyítékokkal próbáljanak befeketíteni, megvádolni. Koncepciós eljárás zajlik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél”

– mondta a Blikknek Lajcsi, aki szeretne visszamenni a börtönbe, de nem engedik.

Galambos ügyvédje hozzátette: az ügyészség is megkapta a nyomozati anyagokat a rendőrségtől, vádemelési javaslattal. Most 30 napjuk van, hogy eldöntsék, elegendő bizonyíték van-e Lajcsi és társai ellen víz- és áramlopási ügyben.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.