Szórakozás

Szerződésre hamisították oda Galambos Lajos aláírását

Galambos Lajos a rendőrségtől megkapott több tíz kilónyi nyomozati anyagban egy érdekes szerződésre bukkant, amely közte és a vízszolgáltató között köttetett.

A mulatós sztár szerint a szerződést valaki az ő tudta nélkül készítette, s az aláírását is odahamisította a papírra. Igazságügyi írásszakértő is szemügyre vette a dokumentumot, és az ő vizsgálata is alátámasztja: valaki meghamisította a szerződést, amely bizonyítékként szolgál Lajcsi ellen.

“Elhiszem, hogy mindenképpen le kell tenni valamit az asztalra. Kénytelenek voltunk elviselni, hogy szeretett és féltett otthonunk átjáróház lett a rendőrség és a szakértők számára, de azt nem tűrjük, hogy hamis bizonyítékokkal próbáljanak befeketíteni, megvádolni. Koncepciós eljárás zajlik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél”

– mondta a Blikknek Lajcsi, aki szeretne visszamenni a börtönbe, de nem engedik.

Galambos ügyvédje hozzátette: az ügyészség is megkapta a nyomozati anyagokat a rendőrségtől, vádemelési javaslattal. Most 30 napjuk van, hogy eldöntsék, elegendő bizonyíték van-e Lajcsi és társai ellen víz- és áramlopási ügyben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik