Szórakozás

Lagzi Lajcsit nem engedik vissza a börtönbe, pedig menne

Galambos Lajos négy hónapot töltött előzetes letartóztatásban áramlopási ügye miatt, amelyben egyébként nemrég vádat is emeltek ellene. A zenész még emlékszik milyen nehezen viselte a rácsok mögött, családjától távol a tavalyi karácsonyt.

Amit elvettek egy éve tőlem, azt senki sem tudja visszaadni. A cellámban, ahol aludni is csak magam készítette szemfedő segítségével tudtam, távol kellett lennem azoktól, akik a legfontosabbak számomra. Minden átértékelődött bennem, ráébredtem, minden más talmi, egyedül a család és az egészség fontos

– mondta a Story magazinnak Lagzi Lajcsi, aki idén visszament volna a börtönbe, hogy szórakoztassa a rabokat, de ezt nem engedélyezték neki.

Akadnak ott értékes emberek is, akik talán éppúgy, mint én voltam, ártatlanul vannak elszakítva szeretteiktől. Elsősorban nekik akartam egy rövid karácsonyi koncertet adni, de elutasítottak. Ezért úgy döntöttem, hogy valamelyik este mindenképp elfújom az II. Silenziót a börtön előtt, ám hogy mikor, hadd legyen az én meglepetésem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik