Szórakozás

Újabb verekedések derültek ki: Kállay-Sanders ellen vallott egy őr

Kállay-Saunders András három éve keveredett verekedésbe egy budapesti szórakozóhelynél. Egy testvérpár azt állítja, hogy az énekes rájuk támadt, de ő kitart az álláspontja szerint, miszerint csak szétválasztotta a verekedőket és nem bántott senkit. A verekedés következményeképpen egy fiatalember olyan súlyos arccsonttörést szenvedett, hogy majdnem megvakult.

Ezt az ügyet tárgyalta szerdán a II–III. kerületi bíróság, a tanúk egymásnak adták a kilincset a legnagyobb tárgyalóteremben. A Bors beszámolója szerint megszólalt egy hatalmas termetű biztonsági őr is, aki Kállay-Sanders ellen vallott.

“Szinte az összes komolyabb fesztivált a mi cégünk biztosítja. Én magam, a saját szememmel voltam tanúja és intézkedtem Kállayék verekedéseinél csak az elmúlt egy évben, amikről nem írtak az újságok. Ki is vannak tiltva rengeteg helyről. A testnevelési főiskolán csinált egyszer balhét, és a Habár nevezetű klubbra is konkrétan emlékszem”

– mondta a férfi a bíróval szemben állva, eskü alatt tett tanúvallomásában.

Az őr később a lapnak elmondta: nem tudja, mit fogyasztottak aznap a srácok, de “sárkánnyá váltak”, és hárman is alig tudták lefogni őket.

Kállay-Saunders András, akit súlyos testi sértéssel vádolnak, szótlanul hallgatta végig a vallomásokat. A lapnak sem kívánt nyilatkozni az ügyről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik