Szórakozás

Még három gyereket szeretne Vastag Tamás

Nyáron született meg Vastag Tamás első gyermeke, a most hat hónapos Sándor Samu. Az énekes hamar belerázódott az apaszerepbe, és bár tele van fellépésekkel és színházi szerepekkel, a lehető legtöbb idejét a babával és kedvesével tölti.

“Nagyon tetszik az apaság, ez a legjobb feladat az életemben ami eddig volt. Olyannyira, hogy még szeretnék két-három gyereket, és az lenne a legnagyobb öröm, ha együtt nőnének fel”

– mondta a 24.hu-nak Tamás, akinek jelenleg a rendszer kiépítése jelenti a legnagyobb kihívást.

“Nehéz rendszert vinni a napokba, pedig a rendszer talán az egyik legfontosabb a gyereknevelésben. A bonyolult munkarendem miatt nem tudom minden nap én megfürdetni a gyereket, vagy nem tudok minden nap én felkelni hozzá reggel. Azonban amikor itthon vagyok, igyekszem mindenből kivenni a részemet. Nem kell atomfizika a gyerekneveléshez, csak rengeteg szeretet”

– mesélte az énekes, aki közben a thai konyhával barátkozik.

Fotó: FlyPhoto
Fotó: FlyPhoto

“A főzés egy erős hobbim, elég gyakran vagyok a konyhában. Akkor is én készítem az ételt, ha vendégség jön hozzánk, aminek az az oka, hogy remekül kikapcsol. Ez nálunk családi szokás, odahaza is édesapám uralja a konyhát. Szeretem a főzés hangját, a monotonságát, megnyugtat. Emellett természetesen a páromnak is örömet tudok okozni ezzel. Újabban különlegességekbe is belekóstolok: éppen a thai konyhát tanulom. Tamási Zoltán, az egyetlen olyan magyar thai séf tanít, aki Thaiföldön egy több éves gasztronómiai képzésen vett részt. A magyar konyhától teljesen eltér az elkészítési folyamat, ami nagy kihívás, de úgy érzem, menni fog”

– árulta el Vastag Tamás, aki úgy érzi, a nőkhöz is a gyomrukon keresztül vezet az út, így a tanfolyamon tanult praktikákat otthon is alkalmazza.

Fotó: FlyPhoto
Fotó: FlyPhoto

“Fontos, hogy egy párkapcsolatban a gyerek után a pár ne csak anya és apa legyen, hanem meg tudjanak maradni társaknak is. Ez a gesztusokból jön ki leginkább, amiket egymásért teszünk. Például, ha főzöl a másiknak, időt és energiát szánsz rá, az nagyon szép dolog. A gyerek még thai ételek helyett répát és sütőtököt eszik, de a párom nagyon örül, ha ilyesmivel kedveskedek neki.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik