Szórakozás

Klapka György soha nem látogatja meg Mary Zsuzsi sírját

Már öt éve annak, hogy Mary Zsuzsi véget vetett az életének december 24-én. Volt férje, Klapka György és családja számára azóta gyásznap a karácsony szenteste. Az énkesnő sírját csak a gyerekek látogatják, az Aranyember ugyanis nem hajlandó kimenni a temetőbe.

Soha nem megyek ki a sírhoz! Inkább csak a gyerekek látogatják, de ők rendszeresen visznek virágot. Számomra az a földkupac nem szent, nem méltó Zsuzsi emlékéhez. Én inkább belül, a lelkemben emlékszem rá, és ilyenkor, karácsonykor otthon is mindig gyertyát gyújtunk érte. Nosztalgiával a szívemben emlékszem vissza az együtt töltött évekre

– mesélte a Blikknek Klapka, aki a szomorú emlékek ellenére már nagyon várja a karácsonyt és az új évet.

Már alig várom, hogy jöjjenek a gyerekek és az unokák Németországból! Minden évben készülök erre az időszakra, és amellett, hogy együtt esszük a töltött káposztát és a rántott húst, feltöltődöm a családom vidámságával és szeretetével. Mindben év januárjában elutazom a fél személyzettel, kollégákkal és barátokkal egy egzotikus országba. Más dolgunk sem lesz, mint élvezni a napsütést és kiheverni az elmúlt hónapokat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik