Szórakozás

Borzalmas állapotban Mary Zsuzsi sírhelye

Láthatóan senki sem törődik a három és fél éve elhunyt énekesnő sírjával. Pedig elvileg lenne gazdája.

Feltűnően rossz állapotban van a 2011. december 24-én elhunyt Mary Zsuzsi sírja, mivel nagyon úgy tűnik, nem gondozza senki. Pedig a sírkövet olyan állította, aki nagyon szerette, ugyanis egy szívbe vésve az áll rajta csupa nagybetűkkel: „Mary Zsuzsi, A MAMA”. A Blikk egyik olvasója közvetlenül anyák napja előtt járt a sírkertben, és nagyon meglepődött, amikor meglátta, hogy fiatalkori kedvencének sírhelye milyen állapotban van. 

“A közelében nem volt más sír, gaz vette körül. Amikor közelebb értem, megdöbbenve láttam, hogy egyik legkedvesebb énekesnőm neve van ráírva. Nagyon elkeseredtem, mert igen sok örömöt okozott nekem dalaival, amíg élt. Szinte minden sírhalmon friss virág díszelgett anyák napja alkalmából, ám itt semmi. Pontosabban néhány szakadt művirág egy összetört vázában. Szerintem ennél mindenki többet érdemel” – mondta a lapnak az olvasó, akinek beszámolójával Mary Zsuzsi volt férjét, a milliárdos üzletember Klapka Györgyöt is szembesítették.

“A sírkövet a külföldön élő fiam, Cristian állíttatta nem sokkal a szertartás után. Egyébként Zsuzsi valójában nem ott nyugszik, hiszen urnás temetése volt. A gyerekeim karácsonykor és júliusban szoktak hazajönni, akkor mindig kimegyünk a temetőbe hozzá. Egyébként úgy tudom, a feleségem tartja rendben. Tudomásom szerint nemrég ültetett is rá valamit” – árulta el a Blikknek a biztosítóját perelő Klapka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik