Szórakozás

A végét járja Joshi Bharat 26 éves házassága

A műsorvezető évek óta mások magánéleti problémáit igyekszik megoldani, vagy legalábbis ellátni egy-két tanáccsal a hozzá érkező celebeket, akik mindent megosztanak vele. Sarka Kata például nem csak arról mesélt Joshi Bharatnak legutóbbi találkozásukkor, hogy egészen idáig azt sem tudta, mit jelent az, hogy rezsi, de megromlott házassága is szóba került. A tévés pedig minden bizonnyal átérezte utóbbit.

Kiderült ugyanis, hogy Bharat 26 éves házassága eléggé mélyponton van. Az év eleje óta, körülötte felröppenő pletykákra eddig mindig volt valamilyen magyarázata. Miután kiszúrták, hogy nem hordja a jeggyűrűjét, azzal indokolta, hogy kopott már az ékszer és ki is hízta, emellett pedig egy ilyen hosszú kapcsolatban nincs is jelentősége. A műsorvezetőnek a lakcíme is megváltozott, amire úgy reagált, így akarja távol tartani magától a kíváncsiskodókat.

Mindezek mögött azonban egészen más okok vannak. A Bors kiszúrta Joshi feleségének, Csillának az egyik bejegyzését a Facebookon, amit azóta törtölt:

A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem!

Mindez nem túl biztató, de Joshi úgy hiszi, még megoldhatják a problémákat, amit a nyilvánosság kizárásával szeretne megtenni.

Minden házasságban vannak problémák, de meg fogjuk beszélni őket

– nyilatkozta röviden a tévés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik