Szórakozás

Joshi Bharat bátyját elrabolta két majom

A műsorvezető megpróbálta halálos komolysággal elmesélni a testvérével történt bizarr esetet, de sztorija röhögésbe fulladt.

Kárász Róbert oldalát már régóta fúrta a kíváncsiság, hogy igaz-e Joshi Bharat bátyjának komédiába illő élménye, ezért a Mokkában neki szegezte a kérdést. Az indiai tévés bőszen bólogatva kezdett a mesélésbe.

“A bátyámat egyszer ellopta egy anya meg egy apa majom. Anyám kitette őt napozni, míg főzte az ebédet, amikor egyszer csak hatalmas zajt hallott. Kiment, de üres volt a bátyám helye, és látta, hogy a tetőn ül a majom, kezében a testvéremmel” – magyarázta Joshi, de kollégái hatalmas röhögésben törtek ki az abszurd sztori hallatán.

“A karján még ma is látszódnak a karmolás nyomai” – hangsúlyozta a műsorvezető, aki ekkor már maga sem tudta komolyan venni az egyébként ijesztő babalopást. “Később aztán kiderült, hogy a majomnak a kölykét elgázolta egy riksa, és utána amikor kisbabát látott, megpróbálta ellopni őket. A bátyám most lehetne Tarzan is” – viccelődött Bharat, aki azt is elárulta, hogy szülei cselhez folyamodva tudták csak visszaszerezni gyermeküket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik