Szórakozás

Kiderült, hogy ki volt a hibás Rékasi Károly baleseténél

24.hu
24.hu

2016. 12. 01. 06:14

Rékasi Károly tavaly júniusban szenvedett súlyos motorbal­esetet, amelynek következtében jobb lábát műteni kellett. A művész viszonylag szerencsésen gyógyult a beavatkozás után, de a szervezetét baktériumfertőzés támadta meg, ami újabb műtétekhez vezetett, s még mindig nem épült fel teljesen.

Gyógyulása közben azért jó híreket is kap Rékasi: a színészt tizennyolc hónappal ezelőtt autójával elgázoló férfi a rendőrségi tanúkihallgatáson beismerte, ő volt a hibás a balesetben. A nyomozás ugyan még nem zárult le, de ez megkönnyítheti a másfél éve tartó ügymenetet. Rékasi az ügyvédjétől értesült a fejleményről.

“Amikor megnyitottam a levelet, és elolvastam, hogy az autós „elismerte károkozói tevékenységét”, elöntött egyfajta furcsa nyugalom. Nem érzek sem elégtételt, sem megnyugvást emiatt, de amikor 17-18 hónap után, amikor semmi kilátás, semmi perspektíva nem volt, és végig arra vártam, hogy valaki mondjon már valamit, jólesett. Ez nem azt jelenti, hogy bármikor is felmerült volna bennem, hogy én vagyok a hibás, pontosan tudom, hogy nem hibáztam”

– mondta a Borsnak43 ezer forint havi bevétellel élő Rékasi Károly, akinek teljes combcsontja mellett egy sín fut végig, amit 13 csavar tart.

Mint ismert, Rékasi a Barátok közt forgatásáról tartott hazafelé tavaly június 30-án, amikor a budapesti Háros út és Gyöngyszem utca kereszteződésénél ütközött egy autóval. Felmerült: a színész is hibázott, amennyiben fékezés nélkül hajtott bele a kereszteződésbe.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

Kommentek

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.