Szórakozás

Rékasi Károly visszatért, de még nem gyógyult meg teljesen

Kifejezetten jókedvűen, a felolvasó szerepében lubickolva tért vissza a színpadra Rékasi Károly. A színész 16 hónapja szenvedett súlyos motorbalesetet, és bár korábban egyszer már megpróbálkozott a játszással, orvosi utasításra be kellett fejeznie a munkát. Így természetesen nagy-nagy örömmel fogadta a József Attila Színház és az Újnyugat Irodalmi Kör felkérését, pedig csak két napja volt, hogy felkészüljön Az örök Szindbád című egyórás előadásra.

A Bors beszámolója szerint a színház kamaratermébe még mindig bottal érkezett, sérült jobb lábát csak kézzel tudja arrébb pakolni, de jókedvű volt, és már ez is nagy szó az ő esetében. Pár hónapja ugyanis olyan tragikus hírt kapott orvosaitól, ami miatt az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében.

“Egyelőre csak időszakosan sikerül legyőzni a gyulladást. Amikor fellép a gyulladás, a gyógytornát is abba kell hagynom, és a csontfejlődés is leáll. Még mindig van hiátus a combcsontomban, ezért a lábam rövidebb lett”

– mondta a Borsnak a 43 ezer forint havi bevétellel élő Rékasi Károly, akinek teljes combcsontja mellett egy sín fut végig, amit 13 csavar tart.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik