Szórakozás

VV8: Életük legkeményebb fotózásán vanak túl a villalakók

Újab tematikus hét zárult le a Való Világ 8 játékában. A villalakók hétfőn még teljesen kiakadtak a mérlegelésnél, de a cél az volt, hogy a hét végére minél jobb formába hozzák magukat egy kis diéta és testmozgás segítségével. Pénteken ugyanis egy fotózáson vettek részt, igaz, nem pont olyanon, mint amire számítottak.

A többség abban bízott, hogy a sminkes-fodrász felkészítés után szép ruhákba bújhatnak és szexi fotókon pózolhatnak, de a reality szerkesztői ennél viccesebb kedvükben voltak. Retró sportfelszereléseket küldtek be a villalakóknak, ráadásul a fotós egy futógépre állította őket a képek elkészülte előtt, hogy hitelesebb legyen a fáradtság az arcukon.

A rendhagyó fotózásért nem mindenki rajongott, Vivi már a ruha miatt is hisztizett, Mici pedig nem éppen a futópadon történő edzéshez szokott.

Én még így nem fotózkodhat, hogy előtte majd meg akarok halni a futástól. Szúrt a tüdőm, minden bajom volt, úgyhogy mindenféle fejet tudtam vágni, csak szexit nem

– mondta a szexmunkás múltját saját maga leleplező Mici.

Hasonlóképpen érezte magát a hármas párbaj első kihívottja, Zsolti is:

Nem a legszebb arcomat mutattam ezen a képen, de nem is tudtam volna, mert egyszerre pózolni, levegőt venn és a jóistenhez imádkozni azért, hogy ne haljak meg azonnal, nem tudtam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik