Szórakozás

Sebestyén Balázs: Andy Vajnával kiváló viszonyban vagyunk

A megszűnt Morning Show két műsorvezetője, Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesz a következő Esti Frizbi vendége, ahol a botrányos elválásról mesélnek el további részleteket. Mint ismert, a Class FM reggeli műsora körül múlt héten óriási botrány alakult ki. Röviden összefoglalva az történt, hogy a november 19-ével sugárzási engedélyét elvesztő rádió kedden közlemény adott ki, melyben azt írták, másnap már nem is lesz Morning Show, mert Sebestyén Balázs televíziós elfoglaltságaira kíván koncentrálni. Ezt a műsorvezető szinte azonnal videoposztban cáfolta, és nettó hazugságnak nevezte a közleményben írtakat. Aztán szerdán mégis volt egy utolsó adás, előtte és utána is beszéltünk a műsorkészítőkkel.

Hajdú Péter műsorában a két műsorvezető további részletekkel is szolgál, kiderül például, hogy Sebestyén Balázs egy szálloda halljában találkozott a botrányt megelőzően a rádió tulajdonosával, aki “texasi cowboy stílusban” fenyegetőzött, és követelte, hogy a műsorvezető árulja el, kikkel tárgyalnak a folytatásról. Sebestyén Balázs szerint a tulajdonos “imád az emberek idegeivel játszani”, de a bili akkor borult ki, amikor a sajtóközleményt lehozták.

A jövőt illetően felmerült az is, hogy Andy Vajna rádiójánál, a Rádió 1-nél folytatják, de csak akkor, ha sikerül megállapodni abban, hogy a műsorkészítők szabad kezet kapnak, de Sebestyén azt is kibökte, hogy Hajdú meg lenne lepve, ha elmondaná, kik hívták még föl a botrány kipattanását követően.

Andy Vajnáról (akit Hajdú Péter okosnak nevezett) annyit mondtak, kiváló viszonyban vannak vele,

de értse meg mindenki, ők nem politizálnak, csak a közéletre reflektálnak.

A teljes beszélgetés vasárnap este lesz látható az ATV-n, az Esti Frizbiben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik