Szórakozás

Harry herceg bemutatta amerikai barátnőjét Vilmosnak

Harry herceg (Array)
Harry herceg (Array)

Egyre komolyabbá kezd válni Harry herceg és amerikai barátnője, Meghan Markel kapcsolata. A Suits című sorozat sztárja már korábban találkozott apósjelöltjével, Károly herceggel, most pedig a királyi család újabb tagjának lett bemutatva – írja a US magazine.

A US magazin informátora szerint, Harry már bátyjával, Vilmossal is megismertette csinos párját, akit múlt héten még hivatalos közleményben kellett megvédenie. Markelt ugyanis folyamatosan zaklatják és támadják, mióta hivatalosan is felvállalta kapcsolatát az angol trónörökössel.

A lap beszámolója szerint, Harry már alig várta, hogy Vilmos is megismerje Meghant, az első találkozás pedig remekül sikerült. A híresztelések szerint úgy tervezte a pár, hogy november 12-én első közös megjelenésüket is megejtik az Anglia-Dél-Afrika rögbi meccsen, de a színésznőnek korábban vissza kellett repülnie Torontóba.

Egy darabig pedig még nélkülözniük kell egymást, hiszen Harry herceg hamarosan megkezdi 14 napos hivatalos Karib körútját, de amint visszatér december 4-én, egy hétre elutaznak kettesben is. A helyszínt természetesen a legnagyobb titok övezi biztonsági okokból, de néhányan máris azt feltételezik, hogy Harry megkéri Markle kezét.

Exclusive: #PrinceHarry has introduced #MeghanMarkle to #PrinceWilliam — tap the link in our bio for the full story!

Us Weekly (@usweekly) által közzétett fénykép, 2016. Nov 16., 05:45 PST

Ajánlott videó

Olvasói sztorik