Szórakozás

Folyamatosan zaklatják Harry herceg új barátnőjét

Nemrég került nyilvánosságra, hogy Harry herceg és a Brilliáns elmék (Suits) című sorozat szereplője, Meghan Markle május óta egy párt alkot. A 35 éves színésznőnek – akiről nemrég mi is összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat – azóta viszont nincs egy nyugodt pillanata sem. Nemcsak őt, de édesanyját, barátait, sőt még expasiját is zaklatják az újságírók és a fotósok. A médaimunkások a legelképesztőbb dolgokkal próbálkoznak. Követik, megpróbálnak bejutni a lakásába és kenőpénzzel akarják szóra bírni a hozzá közel állókat – írja a bbc.

Ezt elégelte meg Harry herceg, aki a példátlan események hatására közleményt adatott ki, annak ellenére, hogy soha nem beszél nyilvánosan párkapcsolatairól.

Harry herceg aggódik Ms. Markle biztonságáért és mélységesen csalódott, hogy nem tudja megvédeni őt. Nem helyes, hogy a vele való néhány hónapos kapcsolata miatt ilyen támadásokkal kell megbirkóznia. A herceg tudja, hoy a kommentelők olyasmiket reagálnak minderre, hogy ‘mindennek meg kell fizetni az árát’ vagy ‘ez a játék része’, de egyáltalán nem ért ezekkel egyet. Ez ugyanis számukra nem egy játék, hanem az életük

– osztotta meg a Kensington Palota Harry herceg érzéseit.

AFP
AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik