Szórakozás

Caramel vallomása: gyerekként rendszeresen verték

Molnár Ferenc Caramel már többször beszélt arról, hogy mélyszegénységben nőtt fel egy törökszentmiklósi cigánytelepen, de arról még sosem nyilatkozott, hogy nevelőapja rendszeresen verte. Tovább nehezítette a sorsát, hogy testvére, Imre hatévesen meghalt balesetben, öccse pedig fejlődési zavarral küzd: autista. A Szily Nóra szerkesztésében Caramel címen megjelent könyvben minderről részletesen mesél az énekes.

“Próbáltam mindig megúszni, de most nem tehettem kivételt. Annak ellenére, hogy ezek felidézése gyerekkori sebeket tépett fel. Nem akarom magamat igazolni vagy piedesztálra emelni, egyszerűen csak megszületett ez a könyv. Van benne néhány tanulság, ami véleményem szerint nagyon fontos”

– mondta a Borsnak Caramel, aki a történtek ellenére szereti az apját.

“Szerintem ezeket a sérelmeket nem szabad elengedni. Ez formálja az embert olyanná, amilyen. Ez mutat mindig tükröt. Egyébként nagyon örülök, hogy így nőttünk fel. Imádom apámat, nagyon szeretem. Bár valóban megtörténtek azok a dolgok, amelyekről a könyvben írtam, mégsem voltunk soha rosszban. Azt gondolom, hogy nem annak ellenére lettem ilyen, amilyen, hanem azzal együtt. Szerintem így tökéletes. Viszont tanulsága az van.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik