Szórakozás

Most már biztos: Gáspár Laci vezeti az RTL legújabb műsorát

Társa, a Playback Párbaj női műsorvezetője pedig Szabó Zsófi lesz.

A Lip Sync Battle hazai kiadása december 2-től itthon is képernyőre kerül, Playback Párbaj címmel. A műsorvezető az előzetes híreknek megfelelően az X-Faktor mentora, Gáspár Laci, társa pedig Szabó Zsófi lesz az RTL Klub és az RTL Spike vadonatúj showműsorában.

A műsor lényege, hogy a sztárok két körben küzdenek meg egymással, a feladatuk pedig az, hogy ismert előadók dalait adják elő a lehető leghitelesebb módon. Ebben persze annyi segítségük lesz, hogy az énekhangjukat nem szükséges megcsillantaniuk, csak tátogniuk kell majd az eredeti dalokra. 

A műsorvezetőként debütáló Gáspár Laci elárulta, nagyon izgul az új feladat miatt, mégis a műsorvezetésben tapasztalt Istenes Bence tanácsát is kikérte, aki szerint éppen elég lesz, ha saját magát adja majd a műsorban.

Nagyon megtisztelő, nagyon felemelő érzés. Nagyon szeretem ezt a műsort, nagyon tetszik nekem. Teljesen új terep, teljesen új lehetőség, álmomban sem gondoltam volna ezt, mikor még beszélni is alig tudok. És arra kell odafigyelnem, hogy ne mondjak hülyeséget, ne hadarjak, és mégis egy ilyenre felkérést kaptam. Biztos tudják, hogy miért engem kértek fel. Bennük bízom, a műsor szerkesztői, producerei jobban tudják, mint én”

– fejtegette az énekes az alábbi videóban.

 Az RTL Spike bemutatja: Playback Párbaj című műsor az RTL Klubon debütál december 2-án, pénteken 22.40-től a Gyertek át! után. Ezt követően még aznap 23.10-kor érkezik a következő epizód a hamarosan induló új RTL Spike adóra. Az új epizódokat ugyanilyen kezdési időpontok szerint láthatják majd a nézők a két csatornán hétről-hétre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik