Szórakozás

Sztárban sztár: Senki sem esett ki a héten, de már körvonalazódik a győztes személye

A TV2 átalakuló műsorának döntőjét láthattuk szombat este. Pontosabban a döntő első felvonását. Ez azt jelenti, hogy a héten senki sem esett ki, egy hét múlva azonban eldől, hogy ki lesz az év legsokoldalúbb előadója. Ez alkalommal a zsűri már nem pontozott, csak véleményezett, a nézők viszont három körben is szavazhattak.

Elsőként Veréb Tamás állt színpadra, aki azonnal duettel nyitott. Partnere Nótár Mary volt, akivel Pitbull és Christina Aguilera közös dalát adták elő. Majka szerint Tomi elgondolkodhatna a profilváltáson és a musicalt lecserélhetné a popszakmára, annyira jól áll neki.

Nagy Adri a Depeche Mode frontembereként énekelte a Personal Jesust. Az ítészek szerint azonban nem ment túl jól, örültek, hogy most nem kellett pontozniuk.

Kocsis Tibi Csobot Adél oldalán egy Bajor Imre-Oszvald Marika duettet adott elő. A zsűri szerint Adél vitte el a showt, Tibó pedig sokkal inkább hasonlított Balázs Péterre.

Muri Enikő Sean Paulként szaladgált a színpadon, duettpartnerét, Wolf Katit pedig beállították a sarokba, hogy Siát énekeljen. Majka szerint Enikő igazából férfi, annyira jól hozza ezeket a karaktereket, de Hajós András szerint is tökéletes volt az előadás.

Ezzel le is zárult az első kör, amit egy versenyen kívüli produkció követett. A korábban kiesett versenyzők: Homonnay Zsolt, Kefir, Vásáry André és MÁZS a VIP fiúcsapatot elevenítették meg vagy legalábbis is próbálták. Inkább hasonlítottak egy rossz Irigy Hónaljmirigy paródiára. Tilla szerint elpusztult a zsűri, a koreográfiához pedig inkább nem is fűznénk semmit…

A második kört Kocsis Tibi nyitotta. Szólódala kemény feladatnak bizonyult. Cherként gyantáztatott és neccharisnyát húzott, ami még számára is sokkoló volt, aztán élesben mégis hosszú nadrágot adtak rá. Igaz, ezért a zsűri külön köszönetet mondott. Bereczki szerint az eddigi legtökéletesebb hangutánzás volt az évadban, amit még Majka is élvezett, annak ellenére, hogy megrögzött Cher utáló.

Veréb Tamás szólóban Gáspár Laci bőrébe bújt. Mindneki elalélt tőle, Bereczki szerint új sztár született az országban. Majka pedig annyit tett hozzá, hogy Gáspár Laci büszke lehet rá, hogy a héten már nem csak az ország második legnézettebb műsorában, de a legnézettebben is szerepelt.

Nagy Adri agresszív Lady Gagaként duettezett a Beyoncévé változó Veres Mónikával. Adrinak nagyon nehezére esett, hogy melltartóban és bugyiban kellett énekelnie, ellenben Majka és Bereczki “lefosta a bokáját” a látottaktól.

Muri Enikő Márti dalát adta elő Pásztor Anna extravaganciájával. Az előadás közben nem csak tériszonyával, de könnyeivel is meg kellett küzdenie. A produkció mindnekit meghatott, azaz majdnem mindenkit. Hajós szerint ugyanis még korai a sírás, elég lesz a jövő heti döntőben. Majka pedig annyit fűzött hozzá, hogy ezzel a dallal nem lehetett mellélőni.

A műsor ugyan rendhagyóan zárult, hiszen senki nem esett ki, de eredményt azért hirdettek. Ennek értelmében az utolsó helyen Muri Enikő végzett 5 ponttal, a harmadik Nagy Adri lett 6 ponttal, 8 ponttal Kocsis Tibi lett az ezüstérmes, az első pedig toronymagasan Veréb Tamás lett 11 ponttal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik