Szórakozás

Radics Gigi nagy dobásra készül

A 20 éves énekesnővel nagyon fut a szekér, éppen emiatt nem sikerült még letennie az érettségit. Radics Gigi zenei karrierje a csúcson van, de ezzel nem elégszik meg. Nagy dobásra készül, ugyanis egy másik területen is szeretné megvetni a lábát, aminek köszönhetően egyre jobban hasonlít kedvenc énekesnőjére és példaképére Beyoncéra.

Gigi a Fem3Caféban árulta el, hogy hamarosan megjelenik a nevével fémjelzett parfüm, amelyet ő már magán visel. A hírre Berki Krisztián felpattant a székéből és szagolgatni kezdte az énekesnőt, Mádai Vivien pedig elismerően csak annyit mondott: “Azta, ha valakinek parfümje van, az már nagy dolog.

Most egy picit próbálom beleásni magam a divat világába is, ugyanis hamarosan ki fog jönni egy Radics Gigi parfüm. Mindig is nagyon szerettem volna és most egy holland cégnek köszönhetően meg is valósul. Én már most is a kész illatot viselem, ami kicsit jázminos-mandarinos. 2500 illatot kellett végigszagláznom ahhoz, hogy a végeredmény olyan legyen amilyen. Ez egy több hónapos procedúra volt

– mesélte Gigi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik