Szórakozás

Sztárban sztár: Megint egy nagyhangú énekesnő esett ki a versenyből

Az átváltozó show ezúttal rendhagyó módon kezdődött, a zsűriasztal mögött ugyanis csak három ítész ült. Liptai Claudia megkezdte szülési szabadságát, a versenyzőktől és a nézőktől pedig egy videóüzenetben búcsúzott el.

Helye azonban nem maradt üresen. Tilla felkonferálta az új zsűritagok, Ábel Anitát, aki szinte azonnal beilleszkedett a csapatba. Ráadásul a többiek is szeretettel várták, Majka és Bereczki Zoltán még a nevét is a mellükre “tetováltatták”, közvetlenül a Clau név mellé. A buliból Hajós András sem maradt ki, ő is kapott egy kamutetkót, csak rá nem a kolléganők neve került, hanem egy ütős fricskával azt íratta magára: “Sándor”. (Nem is találhatott volna jobb módot arra, hogy odaszúrjon a korábban őt alázó Friderikusz Sándornak.)

Nagy Adri indította a showt, aki Fenyő Miklósként állt a színpadra. Az énekesnőnek nagy kihívást jelentett, hogy előcsalogassa magából a “riadt papagáj” hangot, de előadása nem aratott osztatlan sikert, ahogyan a külseje sem.

Radics Gigi  Sean Kingstonná változott, akinek a karakterét nagyon is át tudta érezni, hiszen ő is túlsúlyos volt gyerekként és ezért nem is volt túl népszerű az ellenkező nem körében.

Polyák Lillát tetőtől talpig aranyszínűre fújták, ugyanis a The Cranberries Zombie című dalát adta el. Majka nagyon örült a látványnak, hogy megint női előadót alakított a színésznő. Hajós pedig annak ellenére is 10 pontot adott neki, hogy nem szereti a számot.

Muri Enikő Will.I.Amként rappelt, amit annyira lazán nyomott a zsűritagok szerint, hogy az este első maximális 40 pontját gyűjtötte be. Ábel Anita pedig teljesen oda volt azért a férfiért, akivé az énekesnő változott.

Vásáry André egy kis bakival indította Honthy Hanna előadását, Hajós szerint azonban így is szinte tökéletes volt. Majka inkább amerikai vígjátékként értékelte a dolgot, a Csupasz pisztoly és a 101 kiskutya keveredését fedezte fel, de mindenkit nagyon szórakoztatott az énekes.

Kocsis Tibi kicsit ráfeszült mozgásban George Michaelre, legalábbis Ábel Anita szerint, aki viszont kiemelte, hogy az énekesnek jól áll a haj. Majka szerint nem volt rossz, csak azért nem tudott akkorát robbanni, mert előtte túl erős produkciók voltak már a színpadon.

Veréb Tamásnak ezúttal meg kellett őrülnie, hiszen Axl Rose bőrébe bújt. Bereczki és Ábel Anita szerint azonban nem volt benne elég energia, Majka pedig úgy gondolta, hogy inkább vicces volt és magához képest gyengébben teljesített a versenyző.

Az egyéni előadásokat két csoport produkció követte. Először Radics Gigi és Polyák Lilla adták elő a Rednex egyik (és egyetlen?) slágerét a Cotton Eye Joe-t. Bereczki szerint az imidzs rombolás magasiskoláját mutatták be a lányok, Anita pedig egy horrorfilmhez hasonlította a látottakat. Majka kikérte magának, ő úgy látta, hogy az énekesnők is csak végigröhögték az egészet, Hajós pedig látta, hogy Gigi maga is a miérteket keresi minderre…

Őket követte a Shygys, azaz Muri Enikő, Nagy Adri, Vásáry André, Veréb Tamás és Kocsis Tibó. A bőrnadrág és a koreográfia meghozta a 40 pontot.

Az összesített eredmények után a lista végén Radics Gigi állt, akit a nézők már a második körös szavazáson sem mentettek meg, így neki kellett távoznia. Az énekesnő azonban örült, hogy több oldalát is megmutathatta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik