Szórakozás

Egyre több a konfliktus Tóth Gabi és Gáspár Laci között

Az X-Faktor megfiatalodott mentorcsapatát nagyon különböző karakterek alkotják, Tóth Gabi és Gáspár Laci között pedig már a kezdetektől fogva kirajzolódni látszik egyfajta ellentét, amely adásról-adásra egyre nagyobb vitákat gerjeszt. Ennek okát a mentorok különbözőképp látják; a vitákról és a békülésekről a Story Extra kamerái előtt beszéltek.

“Gabival nekünk van egy közös tulajdonságunk, mégpedig az, hogy lobbanékonyak vagyunk. Például volt olyan, hogy úgy mentünk haza a forgatásról, hogy konkrétan már nem szóltunk egymáshoz a Gabival, és még sms-ben se nagyon tudtunk már kibékülni… Aludtunk rá egyet, és másnap megint mentünk a forgatásra, és akkor megálltam a kisboltban, és pont elkaptam – és ez a nagy dolog! -, hogy vettem neki egy üveg bort, és pont olyan bort vettem, ami neki kedvence, és vettem neki egy ilyen kis marcipán szívet, és az is a kedvence, és azt vittem neki. Innentől kezdve helló, ez el volt felejtve” – mesélte Gáspár Laci.

“Tüzesek vagyunk és jó erős karakterek és jellemek, és ez tök jó szerintem. De amilyen vehemensen veszekedtünk, olyan vehemensen szerettük egymást ott mindannyian” – fejtette ki véleményét Tóth Gabi is.

Olvasói sztorik