Szórakozás
Image: 72986591, A Nagy Duett címû showmûsor (TV2) 5. élõ adása. Az adás idõpontja: 2011.05.06. Amatõr és profi énekesekbõl álló sztárpárok adnak számot tudásukról hétrõl-hétre "A Nagy Duett" címû mûsorban. Fotó: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Titokban fizet mások helyett a patikában Balázs Klári

24.hu
24.hu

2016. 10. 28. 07:21

Hiába él a Korda házaspár az átlagnál jobb életet, Balázs Klári pontosan tudja, milyen a magyar valóság.

Lá­tom, hogy nagy a gond ma a világban. Ez szomorú. Tu­dom, milyen az élet, hiszen vannak munkatársaink, és itt élünk. (…) Amikor a boltban állunk a pénztárnál, és előttünk egy kisnyugdíjas keresgél a pénztárcájában, láthatóan nem tudja kifizetni a számlát, akkor csak összenézünk Gyurival, és amelyikünk közelebb áll a pénztárosnőhöz, odasúgja: Számolja a miénkhez! A pénztáros csak annyit mond: „Néni, tessék csak elvinni!” Ismerek mást is, aki ezt ugyanígy megteszi.

– mondta a Borsnak Klárika, aki egy konkrét esetről is beszámolt egy törökbálinti patikából.

“Egy alkalommal idős hölgy állt előttünk, aki nem tudta kifizetni a vérnyomásmérőt. A vezetőnőnek, Zsuzsikának elmondta, hogy nem akar a gyerekek terhére lenni, megvárja a nyugdíj érkezését, valahogy majd összeszedi rá a pénzt, de most nem tudja elvinni. Elindult kifelé, Gyuri gyorsan szólt Zsuzsikának, hogy kifizetjük a vérnyomásmérőt, adja oda. A néni másnap visszament, és addig faggatta Zsuzsikát, amíg az kénytelen volt elárulni, hogy Kordáék fizették ki. Akkor bement az önkormányzathoz, és elmondta, mi történt. Azt, hogy ő már régen csalódott az emberekben, de most megváltozott a véleménye. Tegyenek valamit, hogy mindenki megtudja, mit tettünk. Így kerültünk be a törökbálinti újságba.”

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.