Szórakozás

Időutazásra készül Falusi Mariann

Falusi Mariann (Array)
Falusi Mariann (Array)

“A kilencvenes években még egészen más volt minden, nagyon szerettem akkor élni. Az új generációnak úgysem lehet elmagyarázni. Nem volt mobiltelefon, tévé, ami mostanra teljesen természetes. Nyugodtabb volt minden, a fontos dolgok fontosabbak voltak, kevesebb felszínes dolog volt. Komoly érzelmi és mentális változáson mentek át az emberek azóta. Imádtam, de attól függetlenül nem vagyok egy banya, nem akarnék újra internet nélkül élni. Anyukám is 80 évesen chatel, internetről nézi a recepteket, jól ért a számítástechnikához. Én egyedül egy dologgal nem tudok kibékülni: a magánéletemet nem tenném ki soha az internetre. Hülyeség posztolni, hogy hol jár és mit csinál az ember, kiszolgáltatottá tesz a Facebook, ha így használod”

– mondta Falusi Mariann, akinek hamarosan lehetősége lesz egy rövid időutazásra.

A Pa-dö-dő énekese is részt vesz ugyanis azon a hatalmas retrópartin, amivel az egykori High Life Disco szervezői elevenítik fel a 90-es évek egyik legfelkapottabb szórakozóhelyének legendás Halloween rendezvényeit október 31-ét az Akvárium Klub-ban.

“Számunkra nagyon nagy öröm, hogy fellépünk a 25. Halloween-partyn, ugyanis 1991-ben is ott voltunk a színpadon, az ország első ilyen rendezvényén. Az együttesünknek a High Life ráadásul sokkal többet jelent, mint egy szórakozóhely, mivel életünk első legnagyobb és legkülönlegesebb sajtótájékoztatóját ott rendeztük meg. A fellépőruhákból divatbemutató volt és egy kicsit az újságírókat is megtréfáltuk. Tudtuk, hogy nem tesznek majd felkérdéseket, így mi előre készítettünk egy anyagot, ahol magunktól kérdeztünk és válaszoltunk is rá.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik