Szórakozás

Ezért ment neki Hajdúnak és Friderikusznak Havas Henrik

Havas Henrik visszatért az internetre, néhány napja új Facebook-oldalán osztja meg a véleményét a világ nagy dolgairól. Friderikuszról és Hajdúról is posztolt.

Néhány évvel ezelőtt volt egy nézett videóblogja ahová rendszeresen tett ki bejegyzéseket, sikere is volt, aztán abbahagyta. Most viszont megint blogol az interneten. Hogyhogy újra kezdte?

Kéznél volt egy kamera, amit az asszisztensem kezelt, a felvételt a titkárnőm megvágta. Ez egy játék volt. Népszerű volt, de egy idő után elfáradtam, ráadásul üzletet sem láttam benne. Tudja, én tényleg élvezettel írtam a huszonvalahány könyvemet, de ha nem adták volna ki, és aztán a boltokban nem vették volna meg a szövegeimet, biztosan nem álltam volna neki írni. Most viszont egy profi csapat áll mögöttem, és nagyon remélem, hogy a Facebook-oldal csak nyitány, az igazán nagy siker majd meg lesz.

Azt tudtuk Önről, hogy bárkiről képes kimondani a véleményét, de az azért durva volt, ahogy nekiment Friderikusznak meg a Hajdúnak.

Először is a kollégáim örültek annak, hogy tízezres nagyságrendben jelentkeztek az érdeklődők. Az igazság persze az, hogy én erre nem is gondoltam. Egyszerűen kezdett elegem lenni abból, hogy a nevezett két – mondjuk úgy – kolléga, nagyon elengedte a gyeplőt, és hülyeségeket kezdtek el nyilatkozgatni. Hajdú közölte, hogy ő egy “szuperférfi”, aki minden nőt megkapott, csak egyszer hagyták ott, de akkor sírt is pár órát. Friderikusz feljelentette egykori TV2-es kollégáit, Hajóst meg Tillát, mondván mindketten utálják a Fideszt, de jó pénzért ott vannak Andy tévéjénél. Hajdú állandó jelenléte a bulvárban szánalmas, Friderikusz aljassága és a nyálas rinyálása az Indexnél, az undorító. Miért ne mondtam volna el a véleményemet? Egyébként pedig ha valaki nem anyázik, csak párbeszédet kezdeményez, nyugodtan keressen meg, elérhető vagyok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik