Szórakozás

Így káromkodik a dugóban Lady Gaga – videó

Lady Gaga a Carpool Karaoke című amerikai vicces-éneklős műsor vendége volt, James Corden mellett az anyósülésen ülve robogott munkába.

A humorista a rövid út során felidézte a Super Bowl hangulatát is, ahol korábban már Lady Gaga is fellépett, és megköszönte az extrém megjelenéséről is ismert énekesnőnek, hogy munkát adott neki. A két celeb dugóba is került, ekkor mindketten durva káromkodásba kezdtek, Gaga még az ablakot is lehúzta, hogy kikiabálhasson, majd spontán előadtak egy dalt arról, hogy “haladjunk már”.

Majd ezután egy időre Gaga ült a volán mögé, hogy megmutassa, hogyan vezet. A beszélgetésük során előkerült, hogy David Bowie fia, a rendező Duncan Jones milyen kritikus volt vele szemben az idei Grammy-n, mert vitatta a művésznő viselkedését egy olyan produkcióban, amely az idén elhunyt legendás zenész munkássága előtt kíván tisztelegni. Gaga elmondta, hogy fájtak neki Duncan szavai, mivel Gaga is nagy kedvelője volt a pop zene ikonikus alakjának.

Aztán jó hírek is terítékre kerültek, a legfrissebb zenei pletykák szerint a nemrég három vadiúj dalt bemutató Gaga fellép jövőre Glastonbury-ben, de ezt a híresztelést egyelőre még senki nem erősítette meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik