Szórakozás

Kordáék eladták több százmilliót érő velencei villájukat

Már korábban is felmerült a hír, mi szerint a Korda házaspár árulja tóparti házát és most úgy tűnik, sikerült is eladniuk az ingatlanszakértők szerint 250-280 milliót érő ingatlant. A táncdalénekes elmondta, hogy visszaköltöztek budai villájukba, amire elég sokat kell költeniük.

Nagyon sok volt már ez az ide-oda mászkálás, 77 évesen elég fárasztó az ingázás. Ezt az óbudai házunkat huszonöt éve építettük, és őszintén megvallva mindig ez volt az igazi otthonunk. Ez azért egy nagyon nagy szálloda, rengeteget dolgoztunk érte, hogy felépítsük és fenntartsuk. Most a felújításra is sokat fordítunk, bár konkrét összeget egyelőre nem tudok mondani, mekkora lesz a teljes költség

– mesélte a Borsnak Korda, akitől a csiganyállal szépülő felesége, Balázs Klári vette át a szót.

Végleges a döntésünk, most már itt is maradunk. Olyan ez, mint a szerelem. Mindig ez volt az örök, csak közben elmentünk kalandozni Törökbálintra és Ve­lencére. Sok szépsége és előnye van annak, hogy újra itt lakunk a Szikla utcában. Például reggel tovább tudunk együtt maradni a hitvesi ágyban, nem kell korán kelnem, hogy beérjek ide időben. Ez rengeteg pluszidőt vett igénybe.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik