Szórakozás

Korda György: Isten visszaadta az egészségemet

korda-gyorgy(430x286)(2).jpg (korda györgy)
korda-gyorgy(430x286)(2).jpg (korda györgy)

Korda György és Balázs Klári a hagyományokhoz híven idén karácsonykor is dolgoztak, fellépéseik után otthon kívántak egymásnak kellemes ünnepeket a tavalyi lépinfarktus után immár békében, egészségben.

“Ez a karácsony a csendről, a szeretetről szólt. Arról, hogy megköszönjem a jó Istennek, hogy ennyi baj után visszaadta az egészségemet. Idén mindenki kérhette a kedvenc ételét. Klárika a halászlét és a töltött káposztát szereti, én pedig egy különleges rántott húst választottam, amelynek a panírjában reszelt sajt is van. A két kiskutyánk és a macskánk is kérhetett, ők ragaszkodtak Klárikám világbajnok fasírtjához”

– mondta a Borsnak Korda, aki még jól emlékszik Klárikával első közös karácsonyára.

“Sydneyben karácsonyoztunk, ahol elképzelhetetlen a hó és az a fajta nyüzsgés, ami Budapestre ilyenkor jellemző. De így is csodálatos volt, hogy ketten lehettünk Klárikával. Vettünk egy üveg pezsgőt azzal, hogy hazamegyünk és megisszuk. Aztán ahogy sétáltunk, leültünk a tengerparton a homokba. Néztük a vizet, beszélgettünk, ott töltöttük az egész éjszakát a parton. Különleges hangulata volt. Huszonöt fok meleg, a tenger morajlása, amelyez párosul az a csodálatos csend, amely csak az óceán sajátja. Ott kívántunk egymásnak kellemes ünnepeket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik