Szórakozás

Berki Krisztián másodszor is megkérte Pamela kezét

Berki Krisztián meglepően romantikus körülmények között kérte meg Hódi Pamela kezét – ráadásul immáron másodszor. Szervezett egy meglepetésbulit kislánya édesanyja 28. születésnapjára egy nyírségi kastélyszállóba, majd elcsalva őt az ünneplő családtagok és barátok mellől, szerelmi vallomás után húzta fel Pamela ujjára a gyűrűt.

“Nagyon büszke vagyok rá, ahogyan a kislányunkat neveled. Te vagy a leghosszabb ideje mellettem, a leghosszabb ideje elviseled az összes dolgomat. Szeretném leélni veled az életem, szeretnék a társad lenni, szeretném, ha a társam lennél, szeretném, ha a feleségem lennél”

– osztotta meg szíve legmélyebb érzéseit kedvesével Berki Krisztián a SuperTv2 Édes élet című műsorában.

A nagy romantika kellős közepén egy igazán tárgyilagos kérdés is felmerült, mégpedig hogy kötnek-e a leendő házasok házassági szerződést.

“Természetesen igen. Sajnos arra azonban, amitől én igazán vagyonos ember vagyok – azaz az érzelmeimre –, nem tudok szerződést kötni. Egy olyan mélyérzésű pasinál, mint én vagyok, sajnos ez a rizikó fennáll. Erre nincs szerződés, minden másra van”

– mondta a Blikknek Berki, aki ezt megelőzően 2013 áprilisában kérte meg először Hódi Pamela kezét, a pár akkor egy éve együtt volt, de Pamela szakított a tévéssel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik