Szórakozás

Havas Henrik szerint Sebestyén Balázstól az az elvárható szint, hogy gusztustalan legyen

Havas Henrik begurult a Morning Show csapatára, közülük is pedig leginkább Sebestyén Balázsra – derül ki a Bors mai cikkéből. A lap szerint ugyanis a reggeli rádióműsorban arra kérték a hallgatókat, meséljenek olyan celebekkel való találkozásokról, amikor a hírességek a lehető legkiszolgáltatottabb helyzetben voltak.

Így többek közt jókat röhögtek Lakatos Márk homoszexualitásán, Erdélyi Mónika és Andy Vajna testsúlyán, a sapkátlan Vujity Tvrtkón, de nem maradt ki a sorból – a szintén nem mindig finoman fogalmazó – Havas Henrik sem. A Tanár Úrról valaki azt sztorizta az élő adásban, hogy egy zanzibári nyaralóhelyen a tévés meglehetősen alkoholos állapotban kóválygott.

Fotó: Facebook
A Morning Show műsorvezetői  Fotó: Facebook

“Az ilyen típusú műsoroktól és Sebestyén Balázstól pontosan ez az elvárható szint. Jogilag ezt úgy mondják, hogy a tőle elvárt magatartást tanúsítja. Lefordítva: az állatorvostól elvárható, hogy ne dögöljön meg a ló, tőlem, hogy tudjam a különbséget tulajdon és birtok között, Sebestyén Balázstól pedig az az elvárható, hogy gusztustalan legyen. Egyébként személy szerint en­gem az ilyen típusú ízléstelenség nem érdekel, sosem hallgatom. Ha a garázsban esetleg valamelyik családtagom átállítja a rádiót, és meghallom Balázs nyerítését, ön- és közveszélyessé válok. Utálom, ahogy nyerít” – fejtette ki véleményét Havas a rádiósról, majd pedig meg is magyarázta, miért nem történhetett meg az, amiről a betelefonáló látni vélt.

“Zanzibáron ott volt velem a Havasné is. Na most, ha ő ott van, akkor abban mindenki biztos lehet, hogy nem ihatok sokat. Ha elfogy az üveg bor fele, a feleségem kér egy tollat a pincértől és közli, írják rá a nevemet, majd holnap megihatom a másik felét. Ha csak ketten lettünk volna a Bajor Imivel, akkor bármi előfordulhatott volna, de Zanzibáron történetesen a feleségemmel voltam.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik