Szórakozás

GYES-re készül Aleska

A szeptember óta ezüstérmes légtornász Sáfrány Emese Aleska nem hivatalos hungarikummá vált – legalábbis Kiszel Tünde 2014-es toyboya, Bodzás Szabolcs október 31-én megjelenő szociológiai könyve szerint. A könyv borítója szerint a szerző felkérte hazánk nyolc, akár hungarikumnak is nevezhető médiaszereplőjét, hogy az ő szemszögükből mutassa be a magyarországi kereskedelmi médiabirodalmat.

A könyvben nyolc ismert ember szerepel, köztük Aleska is, aki mások mellett a tradicionális családmodellről is értekezik a róla szóló részben.

“Szerintem ez egy nagyon régi gondolkodásmód. Ma már nem feltétlenül mondanám ezt a gyerekeimnek. Én ettől függetlenül mindenképpen otthon maradék a gyerekekkel GYES-en. Nemcsak azért, hogy három évig pihenjek, hanem a gyermekeim szempontjából is. Azt gondolom az első három év a legfontosabb a gyermek fejlődésében, és abban igenis jó, ha az Anya végig mellette van. A gyermeket arra fogom tanítani, hogy talpraesett legyen, tehát nem egy ‘anyámasszonykatonája’. Nem fogom mindentől félteni, ugyanakkor nem is fogok mindent hagyni neki. Hanem megpróbálom megtalálni a kellemes határt, és tudatosságra fogom nevelni, hogy maga is már tudatosan csináljon mindent, tudatosan gondolkodjon”

– mondta a Bodzásnak adott interjúban Aleska.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik