Szórakozás

Rejtélyes módon eltűnt a drog Aurelio szervezetéből

Mint megírtuk, VV Aureliót tavaly egy közúti ellenőrzés során drogokkal fogták meg a rendőrök az 51-es főúton. Az RTL-es műsorvezetőt kábító­szer birtoklásának bűntette miatt 1 év 2 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték, arról azonban eddig nem esett szó, hogy droghasználat miatt is folyik-e eljárás ellene. Most kiderült, hogy nem.

“A nyomozás kezdetén a hatóság vizsgálta a járművezetés bó­dult állapotban bűncselekményének megállapíthatóságát, de a vádemeléshez szükséges bizonyítékok nem álltak rendelkezésre. Emiatt a Bajai Járási Ügyészség csak kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Bajai Járásbíróságnál”

– mondta a Borsnak a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Tehát a helyszíni gyors drogteszt pozitív lett, de a vérvétel alapján elvégzett vizsgálat már nem tudta teljes biztonsággal kimutatni a kábítószert Aurelio szervezetében. A hír a VV6 győztesét is meglepetésként érte, amikor a 24.hu telefonon utolérte.

“Nem tudom, hogy ennek most örüljek vagy ne. Eddig nem hallottam róla, de nem akarok már lovagolni ezen az ügyön, túl vagyok rajta. Örülök, hogy már lezárult ez az egész. Tanultam a hibámból, ennek megfelelően változom”

– zárta rövidre Aurelio.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik