Szórakozás

Kicsi Óriások: Megvan, kik lesznek ott a csapatdöntőben

A csapatdöntőbe jutás volt a tét a Kicsi Óriások vasárnapi adásában, amelyben ezúttal még a csapatkapitányok is versenybe szálltak az extra-pontokért. Mindenki szerette volna egészen új oldalát megmutatni a zsűrinek, minél több pontot szerezve ezzel csapatának.

Dorina és Ricsi, a Fenegyerekek táncosai profizmusuk mellett ezúttal érzelmeiket is kimutatták a robotos koreográfiában, míg Petra, a Lázadók csapatának tagja először énekelt magyarul a műsorban. Nagy feladatot vállalt Viki és Olivér, a Kisördögök táncospárja, akiknek egy hét alatt kellett elsajátítaniuk egy olyan stílust, a swinget, amelyről korábban Olivér például még csak nem is hallott. Kovácsovics Fruzsi Petivel, míg Oláh Gergő Larával énekelt duettet, Kiss Ramóna pedig Eszterrel táncolt.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Az ovisok egy kvíz-játék keretében mutatták meg talpraesettségüket és humorérzéküket.Ugyancsak extra-produkciók keretében állt színpadra a Kicsi Óriások énekeseivel Palya Bea, míg az X-Faktor egykori felfedezettjei, a ByTheWay együttes a Fenegyerekek, a Kisördögök és a Lázadók táncospárjaival lépett fel.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ezek után a Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid alkotta zsűrin nagy volt a nyomás, hogy kiknek ítéli oda az extra-pontokat. Végül úgy döntöttek, hogy az énekes kategóriában az extra-pontot Petinek, az ovisok közül Vikinek, a táncosok közül Esztinek és Zsoltinak szavazzák meg. A csapatkapitányok közül pedig Oláh Gergő zsebelhette be az extra-pontot a Larával előadott duettért cserébe, így ki is alakult az est végeredménye.

Az összegyűjtött pontok alapján pedig Kovácsovics Fruzsinak és a Kisördögöknek kellett elbúcsúzni egy időre a színpadtól.  Jövő hét vasárnap így a Fenegyerekek és a Lázadók között dől majd el, ki nyeri a Kicsi Óriások csapatversenyét. Az október 16-i adásban pedig az összes csapat visszatér majd a műsorba, és kiderül, kik lesznek az egyes kategóriák – énekesek, táncosok, kis tehetségek – abszolút győztesei.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik