Szórakozás

Kicsi Óriások: Az első kieső Trap kapitány és csapata

Szombat este elindult az igazi versengés az RTL Klub gyermek tehetségkutatója, a Kicsi Óriások színpadán, hiszen innentől kezdve hétről-hétre búcsúznia kell innentől kezdve annak a csapatnak, amelyik a legkevesebb pontot gyűjti össze.

A zsűri pontozása alapján a műsor első kiesője Trap kapitány, alias Molnár Tibi és csapata: Nina, Emma, Kevin és Martin, vagyis a Torpedók.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

A műsorban többen is egészen új oldalukat mutatták meg a zsűrinek: például Ricsi és DorinaOláh Gergő csapatának, a Fenegyerekeknek a táncospárja – korábban soha nem táncolt még ilyen stílusú zenére, PetraTóth Vera csapatának, a Vagányoknak a táncosa – pedig egyetlen hét alatt tanult meg kéz nélkül cigánykerekezni. Nem véletlenül tapsolt állva a zsűri és a közönség Eszter és Zsolti – akik Kiss Ramóna csapatának, a Lázadóknak a táncosai – előadása után: a Kicsi Óriások történetében először Földes Eszter, Geszti Péter és Spáh Dávid is 10 pontot adott a produkcióra.

Nem volt egyszerű a dolga a zsűrinek, hiszen ezek az extra-pontok döntötték el azt, melyik csapat számára ér véget a versengés. A táncosok kategóriájában Viki és Olivér (Kisördögök) kapta az extra-pontot, az énekesek közül Lara (Fenegyerekek), míg a kistehetségeknél Martin (Torpedók) zsebelhette ezt be, és ezzel meg is lett az este végeredménye: Trap kapitányék estek ki, a legjobbak pedig Tóth Vera versenyzői lettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik