Szórakozás

Negyedikről kizuhant feleségéről beszélt Szacsvay László

Sosem kereste a feltűnést, ám felesége másfél évvel ezelőtti balesete óta kifejezetten kerüli a nyilvánosságot Szacsvay László. A Nemzet Színészének felesége tavaly augusztusban zuhant ki negyedik emeleti lakásuk ablakán, amelyet csodával határos módon élt túl. A baleset körülményei máig tisztázatlanok, Klaudia asszony azóta is ápolásra szorul. Sokáig a színész csak hétvégére vihette haza a feleségét, június óta otthon gondozza.

Szacsvay szerda este hosszú idő után újra nyilvánosság előtt beszélt magánéletéről, Sándor András újságíró-riportert vezette be egy rendezvényen nehéz hétköznapjaiba.

“Teszem a dolgom, reggeltől estig nyomom. Nem kívánom senkinek, de ha ápolói funkciót tölt be, megtudja. Minden házimunkát elvégzek. Elég nagy lakásban lakom, már attól megőrülök, ha kint hagytam a konyhában valamit, és vissza kell menni. Időnként van takarítóm, de porszívózom, főzök, mosok, bevásárolok. Amíg erőmből telik, csinálom. (…) Nem akarom arra a néhány családtagomra lőcsölni, aki még létezik. Ez az én problémám. Rengeteg ismerős mondta, hogy bármiben segít. Hahaha, miben lehet ilyenkor segíteni?”

– idézi a Bors Szacsvay szavait, aki elmondta: a stresszt nem ritkán kiabálással vezeti le.

“Szoktam kiabálni, meg is ütne a guta, ha nem. Múltkor szétvágtam a kezem a rokkantkocsival. Persze hogy kiabál az ember, mert aspirin protectet szedek, és dől a vérem, nem lehet elállítani. Négy „vas” van a szívemben. (…) Az is köztudott, hogy a feleségem le van százalékolva. Megkaptuk azt, hogy minek magának rokkantnyugdíj, magának jó keresetű a férje. Mitől lett volna sikeres? Nagyon jó fotós volt valamikor, remek képeket csinált. Megszűnt a Filmgyár, az egész fotóosztály, viszont ő nem tudott fotóriporterkedni, menni és lökdösődni. A rengeteg stressz eluralkodott rajta. Ez egy betegség, amiből nem lehet kigyógyulni, és vannak következményei.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik