Szórakozás

Szacsvay sosem kapja vissza egészségesen feleségét

Szacsvay László felesége csodával határos módon, de túlélte a négyemeletnyi zuhanást tavaly augusztus utolsó napjaiban. Az asszony belvárosi otthonuk ablakából zuhant ki ismeretlen okokból, szerencséjére egy kábel tompította a 15 méteres zuhanás erejét.

Bár állapota sokáig, ha lassan is ugyan, de javult, olyan súlyosan megsérült közel hét hónappal ezelőtt, hogy nagyon úgy tűnik, nem fog eljönni az a pillanat, hogy el is hagyhassa a rehabilitációs intézetet. A Bors információi szerint Claudia felépülése megrekedt, Szacsvay pedig beletörődött, hogy sosem kapja vissza egészségesen feleségét.

A Jászai Mari-díjas színész a baleset óta a munkába temetkezett, s a környékbeliek szerint teljesen megváltozott az eset óta. Bár kemény férfiként erősnek látszik, aki nem törődve a körülményekkel, csak teszi a dolgát, egyvalami nagyon más a viselkedésében. Míg korábban minden környékbelivel, főleg a kutyásokkal szívesen diskurált, viccelődött, ma már inkább lehajtott fejjel közlekedik, elhagyta a humora.

A népszerű színész továbbra sem kíván nyilatkozni élete legnagyobb tragédiájáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik