Szórakozás

Som-Balogh Edina a vetéléséről mesélt

A Barátok Közt vissza-visszatérő színésznője a napokban jelentette be az örömhírt: ismét kisbabát vár. Som-Balog Edina boldogsága azonban tragédiával kezdődött. Tavaly ugyanis elveszítette magzatát, mint később az orvosi vizsgálatokon kiderült, pajzsmirigy betegsége okozhatta a problémát.

 Noel születése óta álmodoztunk arról, hogy bővül a család, mindig is sok gyerkőcöt szerettünk volna. De tavaly úgy tűnik, erre még nem álltunk készen. Szinte már a fogantatástól éreztem, valami nincs rendben a terhességgel. Sajnos így is lett: nem értük el a 12. hetet sem, és a baba úgy döntött, nem akar világra jönni. Azért mondom így, mert hiszem, hogy a babák döntenek, ha meg akart volna születni, megszületik. Talán nem volt még itt az idő, Noel akkoriban még nagyon anyás volt, sőt még jobban csüngött rajtam attól a pillanattól fogva, hogy várandós lettem. Még szoptattam is akkor, de egyébként mindent úgy csináltam, mint amikor Noelt vártam

– mesélte a Borsnak Edina, aki a szörnyű emlékek ellenére sem adta fel, hogy újra várandós legyen.

Nem tettünk le az újabb babavállalásról ennek ellenére sem, és könnyebb volt úgy hinnem abban, hogy egyszer még lesz egy egészséges kisbabánk, hogy ott volt mellettem a mosolygó kisfiam. Hiszem, hogy nem kell feladni egy ilyen tragédia ellenére sem, és nem kell rettegni a következő babavárástól, de az tény, hogy óvatos vagyok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik