Szórakozás

Nyerő Páros: Szabó Zsófi Valkó Eszterrel is konfliktusba került

Szabó Zsófi szép lassan minden lakótársával összeveszik kicsit (vagy nagyon) az RTL Klub celebrealityjében, ahol ezúttal Valkó Eszterrel sikerült tovább szítaniuk a villában lévő feszültséget.

Az újabb feladat, egy főzőverseny után Eszti nemigen értette a Zsófiéknak kedvező végeredményt; főleg úgy, hogy meg is dicsérte őket az ítész Vajda Pierre, hogy mennyire jól sikerült az étel. Akkor vajon miért is nem ők nyertek?

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

„Le is iskoláz, hogy ez nem paprikás csirke. Miért, amit Zsófiék csináltak az paprikás csirke volt?” – hangzott el a látványosan kiakadt Valkó Esztertől, aki azonban Szabó Zsófiék szerint biztos nem “nyávogna”, ha Peller Annáék nyerték volna ezt a fordulót. Zsófi nem is hagyja a dolgot szó nélkül, mivel úgy véli, nem volt igazságtalan a döntés, és Zsolti igenis “isteni finom dolgot rittyentett össze.”

„Ha a Zsófival történik igazságtalanság mindenkinek sírni kell, ha velem történik igazságtalanság, akkor kifakad”– vélte később Eszter; Peller Anna férje szerint pedig Zsófi egyszerűen csak egy “szőke lány bőrébe bújtatott pitbull…”

Web

A Nyerő Páros fináléjában szeptember 23-án a végső döntést a nézők hozzák majd meg – hiszen bárki szavazhat az élő finálé alatt a két döntős párosra az RTL24 applikáció segítségével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik