Szórakozás

Az újabb kiesés után megvannak a Nyerő Páros dobogósai

A kedd esti adás elején Sebestyén Balázs elmondta, hogy ismét valaki búcsúzik a játékból, és már csak a legjobb három pár maradhat bent. Ez tehát az utolsó olyan kör, ahol a játékosok dönthetik el, hogy ki hagyja el a villát.

Web

Az újabb próbatétel után aztán kiderül, hogy a feladatban Valkó Eszterék és Kabát Péterék teljesítettek leggyengébben, így ők kerültek be a veszélyzónába, ahol a focista kortesbeszéde ellenére Szabó Zsófi és Zsolti rájuk adta a voksát, Peller Anna és Miki pedig Eszterékre szavaztak. Végül Kabátnak és Adrinak kellett elhagynia a villát.

Az eredményhirdetés után Kabát Peti eléggé kiborult azon, hogy Annáék miért nem rájuk szavaztak; szerinte ezt egy taktikai döntés volt tőlük. Anna később úgy magyarázta döntését, hogy jóban volt ugyan Kabáttal, de ez ilyen gyermeki játék volt. Eszter pedig nagyot csalódott Zsófiban és hátbatámadásnak érezte a szavazatot.

A Nyerő Páros fináléjában szeptember 23-án a a végső döntést a nézők hozzák majd meg, hiszen bárki szavazhat a finálé alatt a két döntős párosra az RTL 24 applikáció segítségével.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik