Szórakozás

Sarka Kata: Vagy elválunk, vagy együtt maradunk, egyelőre nem tudom megmondani

Lassan már a csapból is a Sarka-Hajdú dráma folyik, ennek ellenére Katát látszólag egyáltalán nem viseli meg a helyzet. Most azonban kiderült, hogy ez nem így van, itt a magyarázat is.

Nagyon nehéz időszak ez most az életemben, vagyis az életünkben. Sokan gondolták és gondolják rólunk ma is, hogy kifelé éltünk, de ez nem így van. Csak megosztottunk olyan pillanatokat másokkal, amelyekről úgy gondoltuk, hogy érdemesek rá. A házasságunkban, ahogy másokéban is, vannak hullámvölgyek és magaslatok is. A mostani helyzetről is azt gondolom, hogy elsősorban ránk tartozik… Ezért továbbra is a boldog pillanataimat osztom meg a közösségi oldalamon. A gondjaimmal a saját barátaimat sem terhelem. Megpróbáljuk Petivel ketten elintézni a dolgainkat…

– mondta a Ripostnak Kata, aki Hajdúhoz hasonlóan leszögezte, hogy nem harmadik fél van a dologban. Kapcsolatuk megromlásának pontos okairól ugyan nem beszélt, de arról igen, hogy hogyan szeretnék megoldani a problémáikat, vagy éppen hogyan nem.

Két kimenetele lehet a jelenlegi helyzetnek. Vagy elválunk, vagy együtt maradunk. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mi lesz, de az biztos, hogy most nem együtt éljük az életünket. Én a távolságtartás híve vagyok, Peti inkább kibeszélő típus. Adtam is esélyt a beszélgetésre, de nem vezetett célra. Azt gondolom, hogy most az a legjobb, ha időt adunk egymásnak és nem próbálunk meg erőszakosan pontot tenni a problémáink végére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik