Szórakozás

Sarka Kata úgy gondolja, hogy a lánya is médiaszereplő lesz

A modell/műsorvezető/üzletasszony már jó ideje bevonja gyerekeit is a celebvilágba. Míg kisfia, Dávidka egyre inkább ellenáll, addig lánya szívesen vállal fotózásokat az iskola után. Igaz, csak bérezés fejében.

Mi délben kezdtük a munkát, Noncsi pedig négykor, az iskola után csatlakozott be. Kicsit fáradt volt már, de még mindig volt kedve, ugyanis egész nap azt várta, hogy jöjjön a fotózásra. Neki csak két ruhája volt, amit le kellett fotózni, úgyhogy viszonylag hamar túl is volt rajta. Korábban a zsebpénzét egészítettük ki, ha elvállalt ilyesmit, de ma már ez nem érdekli, most kinézett egy játékot, intelligens gyurmát kapott. Dávid is ott volt, akit próbáltunk bevonni, hogy legalább otthonra, a családi albumba készítsünk egy közös fényképet, de ő már egyre jobban ellenáll az ilyesminek, inkább focizott a kertben

– mesélte a Borsnak Sarka Kata, aki arról is beszélt, hogy szerinte Noncsi is médiaszereplő lesz majd, amit nem is bánna, csupán egyetlen szakmától félti.

Noncsi sokkal aktívabb szereplés szempontjából, mint az öccse, ha tippelnem kellene, ő lesz az, aki a médiával fog foglalkozni felnőtt korában. Én sosem voltam profi modell, azt, hogy életvitelszerűen Noncsi is ezzel foglalkozzon, nem engedném. Kicsúszna rögtön a kezeim közül, túl korán. Ha valaki profi modell, az rengeteg utazással, külföldi munkával jár, én inkább azt szeretném, ha a kislányom az én környezetemben maradna mindig. De szerintem nem is neki való világ lenne ez, egészen másfelé szánom. Nem zavarna, ha a média világában dolgozna, de ha van rá mód, inkább válasszon mást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik