Szórakozás

Tankcsapda: Folyamatos a változás, van hová fejlődnünk

A Tankcsapda 27 éve alatt sok minden történt. A zenekar tagjai a Story Extrának meséltek arról is, hogy nem minden percük telt gondtalanul. Sok emlékezetes fordulópont volt a zenekar életében, például a 2012-es év, amikor Sidi csatlakozott a trióhoz, vagy éppen az, amikor megszületett az egyik leghíresebb daluk.

Web

“Az igazi áttörés az a Mennyország tourist utáni időszak. Az a dal, az mindenféleképpen lökött akkorát a zenekaron, hogy onnantól kezdve egy teljesen más szegmensbe kerültünk. (…) Az idő mindenféleképpen minket igazolt, illetve ezt a triót, illetve azt, hogy Sidi jó választás volt. Laci és én közöttem a szerelem közös gyümölcse Sidike. Lényeg a lényeg, hogy jó választás volt, mert nemhogy a zenekar szinten tudta magát tartani, de azt gondolom, hogy az ő jövetelével a zenekar ötösből hatosba tudott kapcsolni. (…) 

Lehet az ember a világ legjobb gitárosa, hogyha emberileg nincs meg a kémia, akkor az egészet megette a fene. Ez egy olyan kötelék… Tényleg nagy szavaknak tűnnek, de tényleg, mint egy család. Az év 365 napjából 300-at együtt töltünk. (…) Én nagyon-nagyon örülök annak, és nagyon élvezem azt, hogy egy 27 éves zenekar alapítójaként azt mondhatom, hogy a fejlődésünk állandó, folyamatos a változás körülöttünk, bennünk. Éppen ezért hiszem azt, hogy továbbra is van még hová fejlődnünk” – hallható többek közt Lukács Lacitól, Sidlovics Gábortól és Fejes Tamástól az alábbi videóban.

Olvasói sztorik