Szórakozás

Ördög Nóra dögösre váltott a Star Academy kedvéért

Az elmúlt hétvégén elrajtolt a TV2 beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy. A műsor beköltözőiről ITT és ITT is írtunk már, de nem tértünk ki eddig a női műsorvezető, Ördög Nóra aktuális megújulására; azaz arra, hogyan is sikerült ezúttal a stylistoknak felöltöztetniük a korábban gyakran kritizált tévést.

Örömmel jelentjük, úgy tűnik, folytatódik a Kismenőkben elcsípett vonal: Ördög Nóra látványos ruhákban, változatos frizurával állt a kamerák elé, viszont a “felnőtt” műsor mintha kissé merészebbé tette volna az összeállításokat is. Legalábbis a szombat esti átlátszó felső, és a vasárnapi hasvillantós top is szokatlan volt az általában visszafogott műsorvezetőtől,  aki viszont láthatóan teljesen felszabadultan viselte az ezt-azt láttatni engedő darabokat.

De ha már Star Academy, akkor nem mehetünk el szó nélkül a zsűriben helyet foglaló Keresztes Ildikó miniszoknyás szexiskedése és Pásztor Anna szokásosan extrém külseje mellett sem. Máris mutatjuk, kommentben pedig mindenképp várjuk a véleményeket a vadi új műsorról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik